Om oss

Experten på kvalitativa lastpallar

Vi säljer idag lastpallar till företag inom flera olika branscher, främst inom logistikbranschen och dagligvaruhandeln. Vi utför även reparationer på lastpallar och pallkragar. Vi på Pallbolaget har över 20 års erfarenhet av branschen och håller numera till i fräscha lokaler i Hadnen. Varje år hanterar vi tusentals pallar och har en strävan att växa och bli bättre.

Vi är ett företag som säljer lastpallar och relaterade produkter inom transportområdet till företagare i hela Stockholm.

sälja lastpall

Ett brett sortiment – du hittar garanterat något som passar

Hos oss hittar du ett brett sortiment lastpallar där vi alltid kan anpassa produkten efter dina behov. Är det något du saknar så är det bara att höra av dig till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig. Vi kan svara på dina frågor och se vad vi kan göra för att förbättra situationen på din arbetsplats. Det ska vara enkelt, säkert och tryggt att köpa lastpallar hos oss.

Vi har ett brett sortiment anpassat till våra målgrupper och siktar på att vara marknadsledande inom service, leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Vi levererar till små och stora företag

Vår erfarenhet av att utrusta såväl stora som mindre företag har lärt oss att alla arbetsplatser har unika och speciella behov när det handlar om lastning och logistik. Vi kan erbjuda det mesta och vet också värdet av att leverera i rätt tid. Därför jobbar vi vecka ut och vecka in med hjärta och hjärna för att kunna ge dig den hjälp du behöver när du behöver den.

Vi jobbar dessutom kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Med ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer kan vi säkra hög kvalitet till bra priser. Vi kan hela tiden ordna fram erbjudanden som motsvarar dina behov.

Säker leverans av kvalitativa lastpallar